Модні чоботи сезону осінь-зима 2020/2021

З приходом перших осінніх холодів модниці починають замислюватися про покупку чобіт, які допоможуть зберегти ніжки в теплі. Але взуття повиннt бути не тільки зручним, але і стильним. У сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнери рекомендують зупинити увагу на: ботфортах, чоботях-трубах, гумових моделях, яскравій шкірі, незвичайних акцентах у вигляді ланцюгів і збірок, а також стилі дербі.

Топ 7 трендів сезону осінь-зима 2020/2021

Кожен з модних трендів має свої особливості. Якщо ви бажаєте підібрати максимально стильний і комфортний образ, варто визначитися заздалегідь з тим, які саме моделі найбільше підійдуть під ваш гардероб.

Ботфорти

Ботфорты

Саме високі чоботи до стегна вже не перший холодний сезон потрапляють в топи. Хоча в цей раз вони зазнали деяких змін. Якщо ви хочете виглядати стильно, вибирайте обтягуючі моделі, які повторюють всі вигини ніг. Чому модні чоботи 2020/2021 складно уявити без ботфортів? Є кілька причин:

  • їх можна компонувати з різними речами;
  • прекрасно підкреслюють стрункі ніжки жінки;
  • вони поєднуються як з елегантним, так і з вуличним або неформальним стилем;
  • красиво виглядають на підборах або низькому ходу.

В стилі дербі

Сапоги в стиле дерби

У сезоні осінь-зима 2020/2021 «стиль дербі» став справжнім фаворитом багатьох дизайнерів. Аристократичні жокейські чоботи на невисокому каблуці з натуральної шкіри відмінно підійдуть на кожен день. Незважаючи на зовнішню «грубість» їх можна поєднувати з спідницями або сукнями з трикотажу, шкіряними предметами гардероба і костюмами-двійками. Це практичність, яка підходить для будь-якої погоди. Простота і скромність прекрасно поєднуються з невисоким стійким каблуком і металевими застібками, створюючи ідеальний образ наїзниці. Він прекрасно підійде для тривалих прогулянок по місту.

Моделі зі збірками

Сапоги со сборками

Незважаючи на те, що подібні чоботи перекочували з минулого холодного сезону, вони залишаються одними з найбільш популярних серед дизайнерів. У деяких випадках їх можна носити в двох варіантах, які відповідають різним модним тенденціям: якщо приспустити, вийдуть чоботи зі складками, а якщо підняти до стегон - ботфорти. Такі моделі сподобаються дівчатам, які стежать за модними трендами, але залишаються вірними практичності і комфорту.

З ланцюгами

Справжня новинка цього сезону. Дизайнери пропонують модницям прикрасити свої щиколотки за допомогою ланцюгів. Дану модну деталь можна побачити на багатьох моделях відомих брендів. Масивні ланцюжки з'явилися в жіночому гардеробі ще в минулому році, але тільки тепер розмістилися на взутті. Вибирайте варіанти з великими аксесуарами, як у Sacai, або ж з невеликими ланками біля носка, як у Longchamp. Колір ланцюга може збігатися з відтінком матеріалу взуття.

Сапоги с цепями

Використання яскравої кольорової шкіри

Зимові чоботи в сезоні 2020/2021 неможливо уявити без цього тренда. Фото з модних показів рясніють незвичайними фарбами. Позитивні відтінки і життєрадісні тони можна знайти всюди: від високих ботфортів до теплих черевиків. Якщо ви бажаєте виділятися в натовпі, мрієте виставити напоказ свою індивідуальність або просто в захваті від подібних новинок, варто носити саме цей жіночий тренд.

Гумові чоботи від дощу та бруду

Гумовий варіант взуття в цьому році став особливо популярним серед зірок street-стилю. Складно уявити модні осінні чоботи без цієї тенденції. Навіть якщо на вулиці сонячно і немає натяку на негоду, з ними можна скласти барвистий і модний look. Хочете виглядати максимально стильно цієї осені? Тоді вам варто придивитися до моделі з такими характеристиками:

 

  • груба, часто дуже масивна підошва;
  • висота до коліна;
  • широкі халяви.

​Гумові чобітки відмінно поєднуються з будь-яким одягом. Щоб виділитися, рекомендується носити яскраве взуття з монохромним верхом.

«Труби» для справжніх модниць

Сапоги-трубы

Модні чоботи осінь 2020/2021 включають в себе цю прекрасну альтернативу чобіт зі складками і ботфортам. Такі моделі виглядають більш жіночно і елегантно. Стійкий високий каблук і зручна ширина халяви роблять таке взуття максимально комфортною в носінні. Чоботи-труби можна поєднувати з:

  • брюками в діловому стилі;
  • улюбленими класичними джинсами;
  • міні- та міді-спідницями;
  • ніжними платтями;
  • стильними костюмами в офіс.
Багато брендів пропонують цей варіант осінньо-зимового взуття в яскравих тонах або модному анімалістичні принте. Але також можна зустріти і більш лаконічні моделі в класичних кольорах.

Модні чоботи зима 2020/2021 в Favorite Shoes: знайдіть свою ідеальну пару

Кожна модна тенденція відрізняється своїми особливостями. Тому в інтернет-магазині «Favorite Shoes» ви зможете знайти широкий асортимент найпопулярніших і модних варіантів взуття для осені та зими. Тут представлені моделі відомих брендів. Підберіть максимально підходящі чоботи, щоб створити ідеальний образ на холодну погоду.